Bang, zieke hond vindt zijn weg naar een dierenasiel – kijk naar zijn transformatie na een beetje liefde

Het was een zonnige dag in mei van dit jaar toen een kleine hond genaamd Blue buiten een dierenasiel in Texas verscheen. Toen medewerkers hem in het oog kregen, realiseerden ze zich meteen dat er iets mis was.

Blue, een 4 maanden oude Duitse Herder-mix, kwam in Shenandoah Shepherd Rescue in een droevige staat aan. Hij was doodsbang voor iedereen die dicht bij hem probeerde te komen.

Niemand weet hoe hij buiten het asiel terecht is gekomen, maar het personeel handelde snel en bracht hem rechtstreeks naar de dierenarts, waar volgens The Dodo werd vastgesteld dat hij leed aan parvovirus. Dit virus viel zijn darmwand aan en als het niet werd behandeld, had het hem kunnen doden.

“Er was een moment dat hij absoluut erg ziek was, en we waren er niet 100% zeker van dat hij het zou redden”, vertelde Kaitlin Vazquez, mede-oprichter van Shenandoah Shepherd Rescue, aan The Dodo.

Blue moest meer dan een maand in het ziekenhuis blijven voordat hij goed genoeg was om terug te keren naar het dierenasiel.

Gelukkig adopteerde een hondenliefhebber genaamd Julia Downer. uit Virginia, hem en zei dat ze zijn schattige kleine gezicht niet kon weerstaan.

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

(Visited 35 times, 1 visits today)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen