Bruid dumpt haar verloofde, de reden zal je doen verbazen..

Op de dag van haar huwelijk ontdekte de bruid immers een pijnlijk geheim van haar toekomstige echtgenoot. Ze dumpte hem meteen, maar besloot zelf wel van het feest en de huwelijksreis te genieten.

Toen de 32-jarige Harriet Butler over de rode loper naar voren wandelde in haar bruidsjurk, vloeiden de tranen bij haar en haar familie rijkelijk. Maar het waren geen tranen van geluk, integendeel, ze weende van verdriet en teleurstelling. In de zaal stond immers geen bruidegom te wachten, die had ze dezelfde ochtend naar huis gestuurd. Op de ochtend van hun huwelijk had Harriet immers ontdekt dat haar verloofde Kevin al maanden tegen haar aan het liegen was. De rekening voor-de trouwlocatie was immers nog altijd niet betaald, al had haar toekomstige echtgenoot haar ervan verzekerd dat hij alles in orde had gebracht. “Het ging niet om het geld, maar ik was woedend dat hij er nooit over verteld had. En dat hij het zover had laten komen”, vertelt Harriet aan de Britse krant The Daily Mail. De leugens werden Harriet teveel en ze besloot dat ze zich niet levenslang wou binden aan Kevin. Enkele uren later was hun huwelijk geannuleerd. Maar haar gebroken hart weerhield de 32-jarige er niet van om toch te genieten van de dag.

“Omdat iedereen er toch al was, dacht ik dat we beter van het feest gebruik konden maken”, reageert de bruid. “Ik wilde niet dat dit een verschrikkelijke dag zou worden, dus ik deed mijn trouwkleed aan en de bruidsmeisjes volgden me. Ook mijn familie en vrienden hebben zich omgekleed en meegevierd.” “Iedereen bleef enorm positief. Dat deden ze duidelijk speciaal voor mij. Maar ik ben een aantal keren echt moeten gaan zitten, omdat alles zo surreëel leek”, vertelt de vrouw. Vooral het moment waarop ze voor de fotograaf poseerde met haar familie en vrienden in een romantische sloep vond ze naar eigen zeggen heel moeilijk. Even later besloot ze om ook-de huwelijksreis naar Cornwall niet te annuleren, maar samen met haar twee dochters op trip te gaan. Harriet en Kevin hebben een dochtertje samen: Harper (2). Ook voor Harriets dochter Imogen (6) was Kevin een vaderfiguur. De man reageert verslagen. “Ik wilde haar gewoon niet ongerust maken in verband met de rekening. Ik dacht dat ik alles op tijd zou kunnen oplossen. Maar nu ben ik alles kwijt. Dit heeft mijn hart gebroken”, reageert hij aan Daily Mail.

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

(Visited 543 times, 1 visits today)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen