Bruid hoort aparte muziek en denkt dat de bruiloft verpest is

Ze vonden de perfecte trouwzaal in Mexico waar ze zich verloofden en alles was gewoon ideaal. Maar op het moment dat ze de feestzaal gingen vastleggen, stortte de wereld van Samantha compleet in.

De moeder van Samantha, Kathy, leerde dat haar multiple sclerose verergerd was en dat ze niet kon reizen. Samantha en Taylor wijzigden hun plannen meteen en besloten om gewoon in de VS te trouwen. Maar de avond voor ze het nieuwe contract voor de feestzaal zouden ondertekenen, moest Kathy allerijl naar het ziekenhuis overgebracht worden. Haar toestand was nog verslechterd. Samantha moest haar baan opgeven om voor haar moeder te zorgen, en moest opnieuw op zoek naar een andere feestzaal. Ze stootte op een Dream Wedding wedstrijd op TheKnot.com dus stuurde ze haar verhaal in om een all-in bruiloft te winnen – en ze won!

Samantha en Taylor wisten precies welk nummer de trouwband moest spelen voor hun openingsdans. “Love You Like That” van country ster Canaan Smith. “We kozen een nummer dat voor ons een speciale betekenis had … niet de traditionele openingsnummers”, zei Samantha. “Het nummer beluisteren doet ons gewoon glimlachen en ons herinneren aan de liefde die we voor elkaar hebben.” Hun droom kwam eindelijk uit en Samantha en Taylor gaven elkaar het jawoord, gevolgd door hun openingsdans. Maar seconden nadat de band hun speciaal nummer begon te spelen, stopten ze en deed de zanger een aankondiging. “We hebben een beter idee”, zei de zanger en Samantha begon zich zorgen te maken.

Bekijk de beelden in de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

(Visited 478 times, 1 visits today)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen