Dochter mag niet trouwen met de liefde van haar leven – 40 jaar later vindt ze krantenartikel die haar moeder verborgen hield

Het was 1961. Janice Rude was een student aan het Occidental College in Californië, en werkte part-time in de cafetaria om te kunnen betalen voor haar studies. Op een dag, terwijl ze studenten aan het bedienen was, viel haar oog op een knappe man. Hij heette Prentiss Willson, en van zodra haar ogen de zijne vonden, ontstond er een vonk.

Na die ontmoeting, bezocht Prentiss de cafetaria meer en meer. Niet omdat hij honger had, maar omdat hij dat mooie meisje opnieuw wilde zien. Maar wat hij niet wist, is dat Janice net hetzelfde voelde.

Op een avond, tijdens een diner net voor Thanksgiving, merkte Janice op dat Prentiss niet kwam opdagen.

Een vriend vertelde haar dat hij 240 km verder wat, bij zijn familie thuis. Janice besefte hoe groot haar liefde was die kerel in de cafetaria, en ze besloot om in de auto te springen en naar hem toe te rijden. “Dat was heftig voor mij,” vertelt Janice.

Plots beseften de twee tortelduifjes hoeveel ze voor elkaar betekenden. Dit was iemand speciaal, en het koppel besefte snel dat ze ook de rest van hun leven samen wilden doorbrengen. Niet lang daarna waren ze verloofd, en in 1962 verscheen het in de lokale krant.

Maar hun relatie werd abrupt beëindigd, want Janice haar vader stelde haar voor een ultimatum: ofwel de relatie me Prentiss stop zetten, of hij zou niet meer betalen voor haar studies. “Dit zou niet werken voor mij. Ik moest een diploma behalen,” vertelde Janice.

Met heel veel verdriet, en twee gebroken harten, waren Janice en Prentiss gedwongen om hun eigen weg op te gaan. Uiteindelijk vonden ze elk een andere partner en trouwden ze met die nieuwe partner. Maar ze vergaten nooit hun eerste liefde en wat ze samen gedaan hadden.

Maar, dat was lang niet het einde van het verhaal. Want op een dag zou het lot hen opnieuw samenbrengen.

Vele jaren later, stierven de moeders van Janice en Prentiss, enkele maanden van elkaar. Op elk een andere plaats in de VS, gingen ze door de bezittingen van hun moeder. Het bleek dat ze allebei dezelfde ontdekking deden.

Hoewel hun moeders nooit met elkaar gesproken hadden, hadden ze beiden het exact zelfde nieuwsbericht bewaard uit de jaren zestig, namelijk het verlovingsbericht in de krant.

Janice’s moeder hield zelfs het papiertje in haar portemonnee, na al die jaren! Het was alsof de beide moeders hun diepste wens was dat het koppel zou trouwen. Ze wisten dat de liefde van het koppel authentiek en oprecht was, en het toeval was een teken dat Janice en Prentiss voor elkaar bestemd waren.

De choquerende ontdekking zorgde ervoor dat Janice en Prentiss elkaar opnieuw contacteerden. Geen van beiden was nog getrouwd, en ze hadden geen controle van hun ouders meer.

Dus, op 20 juni 2010, ontmoetten Janice en Prentiss elkaar opnieuw om te zien of er nog steeds een vonk was. Plots toonde Prentiss dat Janice opnieuw dezelfde kleur van broek droeg als bij Thanksgiving in 1961. En in een vingerknip, voelde hij zich opnieuw verliefd.

Zes maanden later, 49 jaar nadat ze elkaar de eerste keer hadden ontmoet, trouwde het koppel. Het was eindelijk zover, en de intussen 71-jarige Janice Rude, werd Mevrouw Janice Willson!

“We zijn zo gelukkig. Ons huwelijk is perfect. En natuurlijk hebben we geen tientallen jaren meer te gaan, maar het zal perfect zijn,” vertelt Janice.

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

(Visited 301 times, 1 visits today)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen