Eekhoorn klopt elke dag op raam bij gezin: 8 jaar later beseffen ze wat ze hen probeert te tonen

In 2009 ontdekten Brantly Harrison en haar familie een 4 weken oude eekhoorn die bijna dood was na aangevallen te zijn geweest door een uil. Wat ze toen nog niet wisten is dat dit het begin zou betekenen van een levenslange band met het kleine wezentje.

De familie bracht de eekhoorn mee naar huis en gaf het voedsel en zorg. Ze besloten haar “Bella” te dopen. Het duurde niet lang voor de Harrisons gehecht raakten aan hun nieuwe kleine vriend, schrijft Metro. Toen Bella zich opnieuw goed voelde, lieten ze haar los in de vrije natuur.

De familie had nooit gedacht om Bella terug te zien, maar een jaar later klopte er iemand op het raam. Het was zij, de kleine eekhoorn die intussen groot geworden was. De kleine eekhoorn was inderdaad groot geworden, maar ze had de familie die haar leven had gered en zo lang voor haar had gezorgd, niet vergeten.

Bella bleef haar tuin regelmatig bezoeken. Voor de familie Harrison was ze een echt deel van de familie. Op een dag bezocht Bella het gezinnetje opnieuw, deze keer tikte ze redelijk hard op het raam, alsof ze hen iets belangrijk wilde vertellen.

De familie besefte dat Bella haar pootje had pijn gedaan, dus namen ze haar meteen in huis en dienden ze haar antibiotica toe en kon ze rusten in een kartonnen doos met kussens.

Maar wat ze de familie echter wilde vertellen was iets helemaal anders. Toen ze haar in het doosje legden, ontdekten ze dat ze 3 kleine baby eekhoorntjes bij zich had. Bella wilde namelijk de die kleine nieuwkomers verwelkomen in de familie.

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

(Visited 34 times, 1 visits today)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen