John Travolta voert dans uit die we ons allemaal herinneren – 40 jaar na de legendarische film Grease

Grease is een film waar we allemaal bekend mee zijn. En zelfs als je hem nog niet hebt gezien, herken je mogelijk enkele van de nummers uit die iconische hit 70s-film.

Het was zomer van 1978 toen de geliefde film werd uitgebracht. Hoe konden we de stoere Danny vergeten die verliefd werd op de zeer lieve Sandy Olsson uit Australië, omringd door de dames en enkele mooie dansbewegingen.

Toen de zomer voorbij was, keerde Sandy terug naar Australië en ze dachten dat ze elkaar nooit zouden ontmoeten … totdat Sandy opdook bij een voetbalwedstrijd en aankondigde dat ze een nieuwe student op zijn school was!

Hij was net als het boefje dat hij deed alsof zijn zomerliefde niet was gebeurd en speelde het cool maar al snel kon hij de verbluffende Sandy niet weerstaan.

Het lijkt alleen nog gisteren dat ik de film heb bekeken en dat de liedjes (en danspasjes) nog vers in mijn geheugen zitten. En het lijkt erop dat ik niet de enige ben.

John Travolta, die al die jaren geleden Danny speelde, verscheen op “The Tonight Show with Jimmy Fallon” ter gelegenheid van 40 jaar sinds de film Grease werd uitgebracht.

Travolta onthulde hoe een van de dansen uit de film Grease tot stand kwam. “Ik ben opgegroeid met dansen,” vertelde hij Fallon. “In Grease hadden ze een dans nodig voor ‘You’re the one that I want’ aan het einde. Ik zei ‘ik weet wel een dans?’, Dus zei de choreograaf ‘laat het aan mij zien’. ”

Fallon was geïntrigeerd en toen het publiek juichte toen hij vroeg aan Travolta of hij het hem zou laten zien.

De muziek begon en weer smolten alle harten. Het was tijd voor John Travolta om iedereen te laten zien dat hij het nog steeds heeft, en hij liet zijn fans niet vallen.

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

(Visited 153 times, 2 visits today)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen