Moeder moet zoon voor adoptie opgeven – 18 jaar later, wijst dochter achter haar en zegt ´draai je om´

18 jaar geleden bevond Tammy Oswalt uit Florida, de VS, haarzelf in een onmogelijke situatie. Ze was bijna dakloos met twee dochters, en haar vriend verliet haar.

En net toen het leek alsof alles rondom haar in elkaar stortte, ontdekte ze dat ze zwanger was.

Tammy werd geconfronteerd met een hele zware beslissing. Ze kon niet voor nog iemand zorgen – het risico zou zijn dat de hele familie op straat zou belanden. De vader had ook geen zin om voor het kind te zorgen.

Uiteindelijk zag ze geen andere optie dan het kind in haar buik op te geven voor adoptie.

Ze wilde het kind natuurlijk houden, maar ze wist dat hij beter af zou zijn bij een familie met een stabielere omgeving en financiële situatie.

¨Een moeder geeft haar kind niet zomaar weg als een zak aardappelen,¨ vertelt ze InsideEdition.com, en vervolgt:

¨Alles wat ik hem kon geven was liefde, en dat is soms niet genoeg. Ik moest deze beslissing maken juist omdat ik van hem hield.¨

Tammy wilde haar zoon een veilige opvoeding geven bij ouders die hem alles konden geven wat zij niet kon.

Ze was echter niet helemaal zeker of het de juiste beslissing was. 18 jaar lang vroeg ze zichzelf af hoe het zou zijn geweest als ze het kind had gehouden. Ze kreeg af en toe wat updates van de adoptiefamilie in het begin, en wist dat het goed met hem ging. Maar dat knagende gevoel van schuld en verdriet verdween nooit.

Ze legt uit dat het op een gegeven moment zo erg was dat ze zelfmoord probeerde te plegen.

Maar de jaren gingen voorbij en Tammy wist uiteindelijk haar leven bij elkaar te krijgen. Nu zijn haar dochters volwassen, en de zoon die ze opgaf voor adoptie is 18 jaar geworden. Zijn adoptieouders noemden hem Dylan Rich.

Op een dag, om de verjaardag van Tammy te vieren, besloot een van haar dochters haar de verrassing van haar leven te geven.

Een paar maanden eerder had Dylan contact gezocht met de dochter nadat hij haar telefoonnummer op het internet had gevonden. Hij wilde meer weten over zijn biologische familie, maar was er nog niet klaar voor om zijn moeder te ontmoeten. De dochter vertelde Tammy nooit dat ze met haar broer had gepraat, en wachtte totdat hij klaar was.

Maar op de verjaardag van Tammy, besloten de zussen haar te verrassen. De dochter nam haar moeder mee naar een café waar Dylan op haar wachtte.

De dochter pakte haar telefoon en filmde haar moeder aan de andere kant van de tafel. Toen zij ze dat haar zoon achter haar stond.

De emotionele reactie als ze eindelijk haar zoon ontmoet doet je hart smelten.

¨Ik voel me compleet nou. Nu heb ik alles wat ik ooit wilde. Familie is het enige wat echt belangrijk is,¨ zegt Tammy nadat ze haar zoon ontmoette.

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

(Visited 1,002 times, 1 visits today)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen