Moeder kwam terug van een weekendje weg. Ze ziet wat haar man heeft gedaan en barst in tranen uit!

Er zijn enkele momenten in het leven die je bewijzen dat de persoon met wie je samen leeft echt de moeite waard is om van te houden. Kate, die zo’n inzicht kreeg nadat ze terugkeerde van een weekendtrip naar een andere stad … en zag wat haar man in de tussentijd had gedaan.

Toen mama van drie Kate het weekend was vertrokken, had haar man geen plannen om gewoon op de bank te gaan liggen. In plaats daarvan besloot hij haar terug te verwelkomen met een verrassing van monumentale proporties – één gecentreerd rond de slaapkamer. Terwijl zijn vrouw weg was, besloot Miles dat het een geweldig idee was om een ​​noodzakelijke renovatie van de slaapkamer te doen. Hij begon met het weghalen van het oude tapijt. Nadat hij de kinderen ’s avonds naar bed had gebracht, haalde hij de verfblikken eruit.

Hij wijdde een hele avond aan het schilderen van de slaapkamer en gaf de kamer een nieuw leven. Nadat de muren klaar waren, was het tijd om de nieuwe vloer te leggen. Miles deed het helemaal alleen, terwijl hij voor de drie kinderen zorgde. Wat een vader! Toen, last but not least, was het tijd om het meubilair binnen te brengen. Hij kreeg zelfs de hulp van zijn kinderen voor het laatste deel!

Bekijk de beelden in de volgende video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

(Visited 58 times, 1 visits today)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen