Een politieagent haalt vijf oude dametjes naar de kant, wat er daarna gebeurt is hilarisch!

Iedereen houdt van een grappig verhaal, deze kan de annalen in! Het gaat over zes mensen, vijf oude dametjes en een agent.

Een agent stond naast de snelweg om mensen te pakken die te hard aan het rijden waren. Maar toen kwam er een auto langs die maar 28 kilometer per uur reed. Hij denkt: “Deze automobilist is net zo gevaarlijk als iemand die te hard rijdt.” Dus hij zet zijn zwaailicht aan en zet de auto aan de kant. Als hij naar de auto loopt ziet hij dat er vijf oude vrouwtjes in zitten, twee voorin en drie op de achterbank, ze zijn wit als een laken en hun ogen staan wagenwijd open. De chauffeur is duidelijk in de war en zegt: “Agent, ik snap niet waarom ik aan de kant wordt gezet, ik ging precies zo hard als mag.

Wat is het probleem?” “Mevrouw,” antwoordt de agent, “u reed niet te hard, maar het kan ook heel gevaarlijk zijn om zo langzaam te rijden op de snelweg.” “Langzaam? Nee hoor, ik ging precies zo hard als hier mag, 28 kilometer per uur,” zei de oude vrouw trots. De agent begrijpt ineens wat er aan de hand is. “Mevrouw, u bevindt zich op de A28. 28 is het nummer van de snelweg. De oude vrouw schaamt zich een beetje en bedankt de agent dat hij dit even heeft uitgelegd. “Maar voordat ik u laat gaan…Gaat het wel met uw passagiers? Ze zien er niet zo goed uit en ze zijn doodstil!” “Maakt u zich geen zorgen, agent,” zegt de oude vrouw. “Ze trekken wel weer bij, we komen net van de N195.”

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

(Visited 164 times, 1 visits today)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen