Ze hielden hun relatie tien jaar geheim, wat de reden daarvan is..

Ze werd op haar derde geadopteerd en groeide dus niet in hetzelfde gezin op. Debby beschrijft het moment waarop ze Joe voor het eerst zag als “plots weer compleet zijn”, en dat was nog maar het begin van een bloeiende romance.

Ze delen dezelfde vader, de Amerikaanse Debby Zutant en Joe, maar groeiden wel op zonder elkaar. Op haar vijfendertigste betaalde ze een privédetective om haar biologische ouders op te sporen. Die bracht haar bij haar vader en die toonde haar een foto van zijn andere kind: de toen 23-jarige Joe. “Ik zal nooit het moment vergeten waarop ik de man in de ogen keek die dezelfde vader had als ik.” “Ik was zo nieuwsgierig om mijn familie-te ontmoeten, dus ik besloot Joe te contacteren”, vertelt Debby. “Het klinkt cliché, maar toen Joe en ik voor het eerst oogcontact maakten, was het echt liefde op het eerste gezicht. Voor de eerste keer in mijn leven, voelde ik me als een volledig persoon. Het was alsof we twee ontbrekende stukjes van een puzzel waren die eindelijk samen kwamen.” De volgende avond vroeg Joe Debby al mee uit eten. Toen al bekende hij dat hij haar gevoelens deelde.

“Ik was zo opgelucht toen Joe me tijdens het diner vertelde dat hij me beeldschoon vond, en we hebben allebei toegegeven dat we gevoelens hadden voor elkaar.” “Na onze tweede date, hebben we de liefde bedreven. Het voelde helemaal niet raar, het voelde natuurlijk en alsof we voor elkaar voorbestemd waren.” Toch maakten ze zich zorgen dat hun relatie en hun gevoelens voor elkaar problematisch waren. In een zoektocht naar lotgenoten, stootten ze op de term “genetische seksuele aantrekking”. Daarin vonden ze de bevestiging dat ze niet de enigen waren die verliefd werden op een bloedverwant. Illegale relatie, toch officieel getrouwd. Een week later gingen ze samenwonen, al betekende dat niet dat ze al heel erg open waren over hun relatie. “Als er bezoek kwam, dan deden we alsof Joe in de gastenkamer sliep. En op familiefeestjes deden we alsof we gewoon broer en zus waren.”

Bekijk ook deze video:

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

(Visited 663 times, 1 visits today)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen