Simon is sceptisch wanneer hij hoort wat 18-jarige wil zingen – realiseert zich dat hij het mis heeft zodra ze haar mond opendoet

Als je een druk theater binnenloopt, voor een enorme menigte en een jury die je streng aankijkt, zijn er twee manieren om daarmee om te gaan. Of je doet het veilig en vermijdt dat je te veel uit je comfortzone stapt – of je doet er alles aan om de kans van je leven te pakken.

Als het meisje het podium betreedt, vertelt ze de jury , waaronder Simon Cowell, aan dat ze wil zingen en mensen “wauw” wil laten denken. En ze begint door te kiezen voor een van de moeilijkste nummers aller tijden: “I Will Always Love You.”

Zoals we allemaal weten, is dit zeker geen gemakkelijk nummer om uit te voeren. Het lied, oorspronkelijk gezongen door Dolly Parton en werd een succes dankzij de iconische versie van Whitney Houston, heeft al eerder slachtoffers gemaakt tussen deelnemers aan de show.

“Weet je het zeker?”
Dat is precies wat de juryleden leken te denken toen de tiener onthulde dat ze het lied zou gaan zingen. De jury hield zijn adem in en trok zijn wenkbrauwen op, en het beruchte jurylid Simon Cowell vroeg: “Weet je zeker dat je dat liedje wilt doen?”

Na wat aarzeling, haalt Lucie haar adem in en knikt zachtjes. De jury kijkt elkaar sceptisch aan … en dan begint ze.

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

(Visited 120 times, 2 visits today)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen