Tiener operaster opent finale van talentenshow in prachtige jurk, dan wordt ze door iedereen aanbeden

Simon Cowell is niet iemand die vaak de loftrompet blaast, maar in dit geval kon het legendarische jurylid niet anders dan sprakeloos zijn na iemands auditie tijdens America’s Got Talent.

Laura Bretan sloeg iedereen met verstomming, door haar operastem. Voor iemand zo jong, was het onvoorstelbaar om zo volwassen te klinken. De Amerikaanse, van Roemeense origine, vertelde het publiek dat ze niet wist waar haar prachtige stem vandaan kwam.

Luisterend naar grote operasterren als Pavarotti en Domingo, wist Laura dat ook zij een groot talent had om het te maken in de operawereld. En ook in het elfde seizoen van America’s Got Talent vond iedereen haar zo goed dat ze het schopte tot in de finale.

De clip hieronder is van het moment toen Laura een lied zong die me kippenvel bezorgde. Haar voorstelling was perfect, haar podium présence uiterst beklijvend en ook de jurk die ze droeg was prachtig!

In een van haar vorige audities tijdens de show, had jurylid Mel B al op de gouden knop gedrukt waardoor ze naar de kwartfinales kon. Het is dan ook geen verrassing dat haar auditie op een staande ovatie en gejuich werd onthaald door het publiek.

Deze getalenteerde, jonge zangeres schopte het niet alleen tot in de finale van America’s Got Talent, ze won ook de Roemeense versie van de show. Een natuurtalent, dat is ze.

STEUN ONZE PAGINA MET EEN

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!

(Visited 287 times, 1 visits today)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 😀

Vriendelijke groet,
Team Ongelooflijke Verhalen